Fehérvár autókulcs

Autókulcs másolás, javítás, kódolás

Autójához minden esetben legyen egy teljes értékű pótkulcsa!

Amennyiben használt autót vásárolt és nincs meg mindkét kulcs, forduljon hozzánk bizalommal. Minden típusú autót kulcsát, az eredetiről le tudjuk másolni, így teljes értékű kulcsként tudja használni.

Ne feledje a modern autókulcsok másolása ma már nem egyszerű kulcsmásolás, hiszen sok esetben az elektronikát, vagy éppenséggel a távvezérlést is megfelelő módon le kell tudni másolni. 

A Kulcsra Kés(z) zárszaküzletben szakmailag és technikailag is fel vagyunk arra készülve, hogy az autókulcs másolás, autókulcs javítás, autókulcs kódolás minden tekintetben a legmegfelelőbben készüljön el. Természetesen amennyiben autójával érkezik, minden kulcsot helyben kipróbálunk, így biztos lehet abban, hogy az nyitni fogja gépjárművét. 

Autózár javítás

Szerencsére ritkán de előfordul, hogy autójának zárja meghibásodik. Ennek fő oka, a zárak karbantartásának elhanyagolása. Az autózár javítás pedig ilyenkor gondot szokott jelenteni. Egy megakadt, beakadt zár, blokkolhatja a központi zár működését és előfordulhat, hogy vagy nem lesz nyitható, vagy nem lesz zárható gépjárműve.

Ebben az esetben forduljon hozzánk bizalommal!

Minden típusú autózár javítás gyorsan, és hatékonyan. Speciális esetben helyszíni kiszállással is tudjuk orvosolni az autózárak meghibásodását. De javasoljuk, hogy ha észreveszi, hogy valamely zár nem megfelelően működik időnkét; Keresse fel üzletünket, ahol gyorsan és szakszerűen javítjuk, karbantartjuk, autója összes zárszerkezetét.

Fontos tudni, hogy az autózár javítása és az autó kulcs javítása közt nagy különbség van. De szakszervízünkben minden esetben megtaláljuk a megoldást.

Autókulcs, szervizkulcs másolás, programozás, javítás, immobiliserrel, bicskakulcsok készítése, chippel gombok nélkül indítási funkcióval.

Renault kártya másolás és javítás

Elveszett tönkre ment a kártya, nem indítja az autót akkor a helyszínen készítünk új kártyát . Kérdésed van hívj és megbeszéljük a lehetőségeket.

Autókulcs másolás, javítás, kódolás

Autókulcs másolás, javítás, kódolás szolgáltatásunk körében vállaljuk:

  • Teljesen új autókulcs elkészítését
  • Kulcsprofil készítést másik kulcsról,
  • Távirányító újrakódolását
  • Új távirányító rátanítását
  • Immobilizer, indításgátló másolását, új chip készítését

 

Autókulcs javítást, indítási problémákat, nyomógombok, mikrókapcsolók javítását, sérült, törött kulcsházak cseréjét (minden gépjármű kulcs javítását) vállaljuk !

Autókulcs javítás székesfehérvár
Autókulcs másolás javítás

Meglévő autókulcsát bicskakulcsra alakítjuk át.

Egyre többször merül fel, hogy a régi autókulcsot megrendelőink, modernebb bibcskakulcsra szeretnék cserélni.

A Kulcsra Kés(z) szakműhelyében ez nem ütközik semmilyen akadályba. Annyit kell csak tennie, hogy telefonon egyeztet velünk, beszerezzük az adott autó típushoz való bicskakulcsot, majd rövid határidővel – akár néhány óra alatt-, elkészítjük autókulcsa tökéletes másolatát bicskakulcs formában, amit teljes értékűen használhat a jövőben.