Fehérvár autókulcs

Autókulcs másolás, javítás, kódolás

Autójához minden esetben legyen egy teljes értékű pótkulcsa!

Amennyiben használt autót vásárolt és nincs meg mindkét kulcs, forduljon hozzánk bizalommal. Minden típusú autót kulcsát, az eredetiről le tudjuk másolni, így teljes értékű kulcsként tudja használni.

Ne feledje a modern autókulcsok másolása ma már nem egyszerű kulcsmásolás, hiszen sok esetben az elektronikát, vagy éppenséggel a távvezérlést is megfelelő módon le kell tudni másolni. 

A Kulcsra Kés(z) zárszaküzletben szakmailag és technikailag is fel vagyunk arra készülve, hogy az autókulcs másolás, autókulcs javítás, autókulcs kódolás minden tekintetben a legmegfelelőbben készüljön el. Természetesen amennyiben autójával érkezik, minden kulcsot helyben kipróbálunk, így biztos lehet abban, hogy az nyitni fogja gépjárművét. 

Autózár javítás

Szerencsére ritkán de előfordul, hogy autójának zárja meghibásodik. Ennek fő oka, a zárak karbantartásának elhanyagolása. Az autózár javítás pedig ilyenkor gondot szokott jelenteni. Egy megakadt, beakadt zár, blokkolhatja a központi zár működését és előfordulhat, hogy vagy nem lesz nyitható, vagy nem lesz zárható gépjárműve.

Ebben az esetben forduljon hozzánk bizalommal!

Minden típusú autózár javítás gyorsan, és hatékonyan. Speciális esetben helyszíni kiszállással is tudjuk orvosolni az autózárak meghibásodását. De javasoljuk, hogy ha észreveszi, hogy valamely zár nem megfelelően működik időnkét; Keresse fel üzletünket, ahol gyorsan és szakszerűen javítjuk, karbantartjuk, autója összes zárszerkezetét.

Fontos tudni, hogy az autózár javítása és az autó kulcs javítása közt nagy különbség van. De szakszervízünkben minden esetben megtaláljuk a megoldást.

Autókulcsot készítünk zár, illetve gyújtáskapcsoló alapján, vonóhoroghoz, tetőcsomagtartóhoz, tetőboxhoz akkor is, ha egyáltalán nincs kulcs a zárhoz.

Autózárak, gyújtáskapcsolók javítása

Autózár javítás  szolgáltatásunk körében vállaljuk:

  • Személygépkocsik
  • Haszonjárművek
  • Buszok

megrongált, kopott, korrodált ajtózárainak és gyújtáskapcsolóinak javítását, felújítását, a meghibásodott alkatrészeket szükség esetén cseréljük.

Minden típushoz megtaláljuk a mgfelelő megoldást.

Autókulcs másolás javítás

Elveszett vagy ellopták gépkocsija kulcsát?

Amennyiben gépkocsija kulcsa elveszett, vagy ellopták, kívánságára új kulcsokhoz kódoljuk a teljes zárgarnitúrát. Ha autójának gyújtáskapcsolója, ajtózára nem javítható, az Ön által hozott új – vagy bontott zárat a meglévő kulcshoz átkódoljuk, hogy ne legyen több kulcsa egy autóhoz.

Szolgáltatásunk teljes értékű biztonságot nyújt. Ebben az esetben amennyiben szükséges nem csak új kulcshoz kódoljuk a meglévő autózárat, de fordítva is meg tudjuk oldani, hogy egy másik autózár rendszerhez kódolunk kulcsokat. Így autóját biztonságban tudhatja.